- Az volna a szép mutatvány, ha a VB-meccseken nem mindig ugyanazt a kedvenc/legolcsóbb/legfrissítőbb/legerősebb söreinket innánk, hanem mindig annak az országnak a neves sörét, amelyik éppen játszik. És amelyiknek drukkolunk. Ez a lista segít a tájékozódásban.
- A New York Times Dining/Wine rovatának történeti áttekintéssel egybekötött sörkóstolása, melynek során eldöntik melyik a legjobb tíz Pale Ale az USA-ban.
- Szégyenszemre be kell valljam, csak pár hónappal ezelőtt ismerkedtem meg a John Bull Pub söreivel, és pár hete éppen arra jártam, és eszembe jutott, de jó lenne legurítani egy tisztességes angol bittert. Ekkor derült ki, hogy már csak Paulanert árulnak, mert lejárt a licenc-szerződés, és nem jön több sör Angliából. Ma már a Maros utcai bolton kint is van a sírfelirat: 1994-2010-ig. A honlapjukról pedig megtudhatjuk, hogy ősztől mi lesz a helyén.
- Kontár Komlókutató beleszaladt egy eleddig ismeretlen fajta, hirdetés, marketing és mindenféle tájékoztatás nélkül piacra dobott Borsodi radlerbe, és őszintén megírta, milyen volt. Senki sem számított rá, hogy olyanok is olvassák, akiknek az ilyesmit kötelező dícsérniük.