Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 7.2

2010.07.10. 08:15 - TonyCaviar

 

 

  • Ha kicsit késve is, de felhívom a figyelmet művelt alkoholista sörirányú eltévelyedésére. Valóban művelt és körültekintő, ha korántsem teljes sörbemutató körkép és kellemes olvasmány.

 

  • Nálunk végre szélesebb körben is felmerült a seresszabadság eszméje, az USA-ban a legtöbb államban a hetvenes évek óta szabad, de vannak a tipikus visszamaradott, letapadt agyú puritán State-k, ahol bibliával verik be a fejét a sörfőzőknek, ezekben a mai napig folyik a harc a legalizálásért. A minap Oklahomában sikerült általverni a törvénymódosítást, így a front most Louisianában van. Érdemes erre rápillantani, milyen profin csinálják.


 


 

  • A sörösdobozos csirke itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de már kritikus hangok is hallatszanak. Vajon jó ötlet egy sörösdobozt erős hőhatásnak kitenni, aztán megenni azt, ami felszívta a füstöt? Charlie Papazian, az amerikai craft-beer egyik atyja szerint nem igazán jó ötlet.


 

  • Akármilyen kritikus hangot is ütöttek meg a fővárosi sörbloggerek a Borsodi söreivel kapcsolatban, a Borsodi nem orrolt meg ránk, és a Sörakadémia nekünk ajándékozta az utolsó elfekvő üveg Keltjeit. Serteperte nekrológja egy frissen kimúlt sörről.




 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr552141810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása