Nehéz reggelente a billentyűt püfölni, pláne ipari mennyiségű belga sör elfogyasztása után, ezért inkább képben mondom el, mekkora buli volt a vajdahunyadvári belga sörkóstolón, és milyen jól éreztük magunkat. A képen a Dubuisson főzde kereskedelmi igazgatója (azt hiszem), aki elmesélte, hogy a 12%-os Scaldisnál már komoly problémát jelent a palackos erjesztés, mert annyi alkohol van benne, hogy, ha nem figyelnek megöli az élesztőt.
A sajtó képviselői ismerkednek a belga sör-elmélet alapjaival Salamon György előadása közben.
Vétek György szimatol.
Ebédelni elfelejtettem, ezért ezekkel a kis rántott virslikkel kellett jóllalknom, még szerencse, hogy a képen látható hölgyből előhoztam a jó anyát, és tízpercenként letámadott egy ilyen tálcával, miközben édes mosollyal azt mondta: "Eszegessél! Eszegessél!"
A ruhatárban menetelnek a rózsaszín elefántok.
A Carolus Hopsinjor volt a teremben a legerősebben komlózott sör - legalábbis erre jutottam, miután részletesen átböngésztem a kínálatot.
Szerencsére elvitelre is lehetett kérni. Ha mondták volna előre, akkor strapabíró műtrágyás-zsákokkal érkezünk, így csak ennyi fért el.