Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 11.3

2010.11.26. 09:26 - TonyCaviar

  • Miközben a fővárosban kitört az első sörvacsora-láz – tegnap egy lakásétteremben mexikói ételekhez ittunk ritka német söröket, ma este a Jardinette tartja meg első sörvacsoráját, a Schlenkerla füstölt sörrel a középpontban>>>, hétfő este pedig az Olimpiába >>> megyünk, addig új szereplők is készülődnek, hogy felírják nevüket a sörgasztronómia palatáblájára (elnézést). A János étteremben a héten megtartották a leendő sörvacsora főpróbáját >>>, hétfőn pedig kinyitott a Hold Bisztró >>> a Városmajor utca János-kórház felé eső végén egy volt Indonéz vendéglő helyén, ahol az alapvető belga sörök mellett kapható lesz Szilágyi András Köleses Söre is>>>.

 

  • Közben gyűrűzik a civil-felháborodás a régóta húzódó Borsodi-féle sörhamisítás ügyében. Csakakorrekt fogyasztóvédelmi blogger itt mondja meg a magáét >>>

 

  • Rolli pedig volt olyan bátor, hogy a saját egészségét kockára téve hajlandó volt belekóstolni a Borsodi hamisítványaiba, és hajlandó volt kilépni a hagyományos sörgasztronómiai szókincs bejáratott terepéről, hogy leírja milyen ízek jelennek meg egy emberi fogyasztásra alkalmatlan „sör”nek nevezett élelmiszeripari készítményben. >>>

     

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr712472483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OftF 2010.11.26. 12:15:38

Az a sörhamisítós blogposzt már lassan fél éves, miből kellene látni, hogy tovább gyűrűzik a botrány? Nem kötözködni akarok, tényleg érdekel, nem maradt ki egy link?

TonyCaviar 2010.11.26. 13:59:24

Ez annyira bosszantó! Miért nem látom OftE kommentjét, amikor oldalt meg ott van?
Hát úgy gyűrűzik tovább, hogy rolli pl. csak most írt róla, plusz kommentekben, illetve most már a bajor sörszakszervezet is tud róla.

TonyCaviar 2010.11.26. 14:00:28

Most persze már látszik:)
süti beállítások módosítása