- A brooklyni Sixpoint Craft Ales sörmestere Shane Welch egy költői pillanatában újra felfedezte magának a vadélesztőt – úgy döntött, hogy a New York-i öböl óceáni légáramlataiból nyeri ki az élesztőt, ezért kitett egy kis sört a tetőteraszra, és meghívta bulizni az arra járóélesztőket, majd befogta őket, és mikroszkóp alatt elkezdte kiválogatni, mi kell neki. Végső soron ebből is egyfajta Lambic lesz, de egyben egy újabb lépés a terroirral rendelkező sör ideáljának irányába. Meg aztán ki tudja, mi mindent rejt még az élesztőgombák varázslatos világa. >>>
- Megújult a sörlap.hu, pofásabb lett, új cikkek vannak rajta, és mindjárt egy kis színes az érdekesen hangzó sajtos sörről. >>>
- Vajon milyen hatása lehet a fogyasztóra a beléndekkel, fekete ürömmel és murokkal készült sörnek? És miért nem főznek már ilyet, amikor már a kelták is főztek? >>>
- Lágerdesign érdekes megoldásokkal >>>
Aktuális akciók:
- 2-t fizet 3-at kap Stout-akció van a Mozsár utcai Kaledóniában, azaz ha rendelsz két üveggel, a harmadikat ajándékba adjuk. Az eredeti ár így 690 Ft helyett csak 460 Ft.
"Hazavivős" verzió is létezik, egy 12 üveges csomag most csak 5 400 Ft, így egy üveg ára 450 Ft. >>>
- Fél kiló friss fekete kagyló (1személyes adag) 2300 ft a Philippe a belgánál, – belga búzasört meg csak tart. >>>