Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 01.04

2011.01.28. 10:26 - TonyCaviar

  • Elkezdődött az első magyar fejlesztésű IPA kísérleti szakasza. A Corvinus Egyetem kísérleti sörfőzdéjében már érlelődik a Grabanc IPA nevű India Pale Ale, a Facebookon lehet követni a sör életét. >>>

 

  • Milyen sajt megy az IPA-hoz? >>>

 

  • Sörbúvár ambiciózus diagramot és térképet készített Európa sörtrendjeiről  a ratebeer adatai alapján >>>

 

  • Illetve vette a bátorságot, hogy házilag főzött IPA-t, Imperial Stoutot és Bittert kóstoljon >>>

 

  • “They have kidnapped Mr. Heineken, they have kidnapped Ms. Guinness, but they won’t kidnap us.” – mondja Anna Hertleer a belga De Dolle sörfőzde nagyasszonya. A NYT riporterének írásából kiderül, hogy fura mód a belga kis sörfőzdék helyzete bizonyos tekintetben hasonlít a magyarokéra.  >>>

     
  • A Ratebeer a DeMolen-t válsztotta a világ legjobb brewpubjának, és egyben ötödik legjobb sörfőzdéjének >>> A legjobb sörfőzde az amerikai Three Floyds, akik a Dark Lordot is főzik, a harmadik a svéd Narke, a negyedik a szintén amerikai Cigar City >>>

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr202620080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanisz 2011.01.28. 10:39:08

A miskocli Serforrás csodás, némiképp rendhagyó IPA-ja szerintem elkonyvelhető magyarként (akkor is, ha besegített a pivovarsky dum) , szóval a Grabanc csak a második lesz.

TonyCaviar 2011.01.28. 11:12:33

Direkt ezért írtam, hogy "magyar fejlesztésű".

Ogreface 2011.01.28. 12:30:56

@TonyCaviar: De ha nem kapunk belőle kóstolót, akkor igencsak grabancon fogjuk majd a főzőmestert! ;o)

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2011.01.28. 13:41:06

az az igazság, hogy nem kerek ez az első főzet...olyan komlós, hogy negyed óra elteltével is komló lepi el az ízlelőbimbókat, de nem elég gyümölcsös, citrusos. Mondjuk még nagyon de nagyon éretlen...

szanisz 2011.01.28. 14:56:16

@TonyCaviar:
ok! amúgy nem tudom, hogy a serforrás ipa-jánál besegítettek a csehek, vagy konkrétan ők is tervezték-e a sert.

mindenesetre hajrá grabanc!

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2011.01.28. 16:57:55

@főzdevadász: Nekem nagyon bejön már a dizájn is...
Remélem jó lesz!
Mert a miskolci IPA az kicsit IBU-hiányos.
süti beállítások módosítása