Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



A Boulder, Colorado-i Adam Avery jó pár év házi sörfőzés után 1993-ban lépett a világ színe elé, hogy megalapítsa az Avery Brewing Company-t. Ma az egyik legjobb nevű amerikai főzde, több tucatnyi sörrel, köztük számtalan díjnyertessel, és 3 olyannal, ami a ratebeeren 100 pontot kapott, de a legtöbb sörük 90 feletti pontszámokat arat.


Szép emeletes, paplanszerűen tornyosuló, apró-szerkezetű habja van és sötét narancs színe. Az illata az elvárható őrült érzéki elektromos vihar az amerikai komlók esztelen adagolásától. Az aromakomlók tombolását kiegészíti egy finom illetlen sajtszag, ami csak a legkeményebb IPA-k némelyikében fedezhető fel.
A Maharaja IPA-t a szoborszerű megformáltság jellemzi. Közepes test, határozott szárazság jellemzi, miközben keserű, mint a föld, és olyan kemény, hogy palotát lehetne építeni rá. Hosszú távon a legjellemezőbb vonása a komlók kiegyensúlyozottsága, ami ezt a ritka tökéletes, harmonikus keserűséget adja az Avery diktátor-sorozata legjobban sikerült darabjának, a Maharajának. (Van Kasier és Tsar is, de azok nem 100 pontosak a ratebeeren.)

 

Címkék: ipa sörkóstolás

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr152663476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása