Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Bréking! A Folyékony kenyér Krakkóban tölti a húsvéti ünnepeket. Lengyelsör-szakértők, Krakkó szerelmesei, mézsör-hívők ne kíméljetek! Hová kell elmenjek, mit nézzek, mit kóstoljak, hogy kezemben tarthassam a lengyel malátakultúra dobogó szívét?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr582838938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gérard Duchemin 2011.04.19. 10:33:25

Sajnos nem vagyok szakértő. Egy biztos, a legfontosabb helyi fajta a porter, és a Zywiec ill. Okocim porter (bocs az ékezettelenségért) abszolút kihagyhatatlan. De természetesen több ezekhez hasonló porterük is van. Ezek számodra ismert infók, nem is azért írom, hanem csak azok kedvéért, akiknek esetleg új lehet.

szanisz 2011.04.19. 17:06:29

a térképen is szereplő Katedhra pubban durvább sörválaszték van (mainstream lager alig), mint a lengyel multikban. Feltétlenül ajánlom. Ha jut eszembe még valami,ami kiemelkedett,beírom:)

pluto111 2011.04.20. 18:52:01

Hát amelyik sör megtud élni a Zywiec mellett azzal nagy baj nem lehet. Mégse az Arany Ászokkal kell vetekedniük.
Nálam veri a teljes cseh nagyüzemi élmezőnyt.
süti beállítások módosítása