Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

IPAfai pap az új sörfesztivál sajtótájékoztatóján járt, neki köszönjétek a tudósítást:

... Mint kiderült, a szervezők több, mint 30 kisüzemi főzdét szeretnének elhívni, de persze a tárgyalások még folynak, azonban a Főzdefeszten tapasztalt embertömeg talán fölbátorította a szűkös büdzséből gazdálkodó vidéki sörfőzőket, hogy merjenek egy nagyobb összeget invesztálni, és minél többen tényleg jelen legyenek a fesztiválon.

 

A házigazda, Péter Anna - Malackaraj, nyitja meg az eseményt és - rövid dumaszínházas bulvárintermezzo után (a Dumaszínház lesz az egyik program a fesztiválon) - gyorsan át is adja a teret a kérdezőknek. Lassacskán kiderül, hogy a kisüzemi főzdék mellett ott lesz a Sopron-Budapest-Bőcs sörtengely három óriásgyára. És kérdésünkre azt is elmondják, - bár igen nagy a titokzatoskodás - hogy minden sörgyár hoz valami unikális sört is. Ha a Gösser Zwickl-re gondolnak evvel, akkor jöjjenek csak nyugodtan. Ha meg - ne adj' isten - főznének valami kis tétel exkluzív sört, azt meg talán még meg is könnyezné a magamfajta sörblogger. De, mielőtt túlzottan meghatódnánk, - a Borsodi Búzás attitűdökre gondolva - sztem ilyen csak a mesében van...

Folytatás a Sörbúváron >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr23042079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása