Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tapolcai Stari kertje az egyik legkellemesebb kerthelyiség a Balatonfelvidéken. Amúgy nincsen benne semmi különleges, csak egy óriás körtefa és egy reménytelenül belegabalyodott diófa, a kert végében egy kis csobogó, és a jóféle keserű, őszinte sör. Noha már ittunk innen kevésbé jót is, most újra kóstoltuk, és ismét nagyszerűnek találtuk. Pasztörizálatlan, de szűrt sört mérnek, ám az íze olyan telt és harsanó, hogy vakon biztosra vennénk, hogy szűretlent iszunk. Érdekes, hogy Starcsevicsék sem tudják pontosan, milyen komlót használnak, de legalább tudják, hogy bánjanak vele.
 

Nincs a kerten tehát semmi különleges és pont ez benne a jó, hogy még csak azzal sem zavar, hogy érdekes vagy újszerű lenne. Csak egyszerűen ott van és hátra lehet benne dőlni, meg egész jó pizzát is lehet kapni, nevetségesen olcsón.
Tapolcán, a forgalomlassított főutcáról nyílik a Petőfi Sándor utca, és ott van 100 méterre.

 


Folyékony Kenyér nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr983050907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamilcar 2011.07.11. 10:54:32

A kerthelyiség tényleg szuper! Tanítani való minden sörfőzde és kocsma számára! Sajna az nagyobb probléma, hogy leszoktak a Starinál a kísérletezésről és már csak a a világost főzik. A vörös sörük nekem bejött.

rolleros 2011.07.18. 13:17:06

7végén jártunk itt, a sör tényleg kitűnő,a kerthelyiség nagyon kellemes,a pincércsaj csinos,a pizza sem vészes és olcsó, AJÁNLOTT HELY !!!

svejku 2011.07.19. 18:13:53

Kétszer is volt szerencsém egy-egy szinte egész napot eltöltenem ott, sörcikkgyűjtő barátaimmal, remek hely! Remélem a 2012-es programban megint benne lesz a Főzde-látogatás. Van weblapjuk is, beszúrhatnád, azt a csúnya kaput pedig, ha legközelebb megyünk, két sörért lefestjük!
süti beállítások módosítása