Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit ér 1000 like?

2011.07.17. 09:09 - TonyCaviar



FK gratulál az ezredik Facebook-likernek, Kollányi-Huber Csillának! Egyben felajánl számára egy pár üveg jóféle Gössert. A nyereményért írjon a tonycaviar@gmail.com-ra!

Senki nem tudja, pontosan mit és mennyit ér a Facebook LIKE-ok gyűjtése, de a nagy számok egyszerűen jólesnek. FK köszöni szépen a nagy érdeklődést és a sok biztatást, melyek nélkül sosem lett volna képes belakni azt a mediális teret, melyben lehetővé vált egy mostoha sorsú gasztronómia jelenség újrafeltalálása. Vagy legalábbis annak elindítása.

Mert, ha valaki nem vette volna észre, pontosan ez történik. 2009-ben indult a Folyékony Kenyér, és egy kicsit másképp néz ki Magyarország sörtérképe. Van kézműves sörfesztiválunk, készülődik a nagyok fesztiválja a Várban, májusban Gösser Zwicklt ihattak az érdeklődők csapról, az állam könnyítéseket ígér a kicsiknek, a fővárosban itt-ott már polcon a kis magyar sörök, a SzimplaKert pedig rászánta magát, hogy magyar kézműves sört csapoljon, stbstb....

2000 Like-nál tartunk egy nagy bulit!

köszönettel,

a Folyékony Kenyér stábja

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr463073716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása