A Tate Modernben szeptember 11-ig vendégkiállító katalán festő, a 83-ban elhunyt Joan Miró saját felfogása a sör-étel párosítások dinamikájáról. Meglátásom szerint mindenekelőtt tapasokat javasol a sörhöz fogyasztani. Az asztal egyik szélén gyümölcsök láthatóak, de nekem gyanús, hogy azok valójában savanyított gyümölcsök, esetleg zöldségek, mondjuk ecetes cseresznyepaprika. A korsó másik oldalán kis kenyérfalatkákat, baguett-karikákat látok, talán pirítva. Az előtérben három nyitott konzerv, mivel picik, mindn bizonnyal afféle kencék, melyek jól mennek a piritósra. De nyitott vagyok más megfejtésekre is.
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.