Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Szombaton Olasz új boltjában, a Csömöri úton a magyar otthonfőzők megtartották az első legális házi sörfőzést. Azaz most először a legújabb szabályozásnak engedelmeskedve előre bejelentették a NAV-nak, hogy ők itt most sört fognak főzni.
 

 


A főzés lassú ügy, a malátapörköltöt hosszan kell kevergetni, így az általam ott töltött pár óra nem annyira ezzel, mint inkább eszeveszett kóstolgatással telt. Nekem még a komlóforralás kezdete előtt el kellett mennem, de addig sikerült megkóstolnom kb. 15 féle sört.



Kezdve a szagosmügés, levendulás „Budaörsi Remetesör” névre hallgató igencsak vad ízvilágú sorozattal, folytatva, Tibeer zavarbaejtően profi lambic és belgia ale-klónjaival, tökössel, karácsonyival, porterrel és végül a Főzdefeszten főzött alkalmi „Bitumennel”.

A rozsnyói aranyérmes Tibeer az egy éven át friss fahordóban érlelt Orval-klón Orvallois-jával.

Gyűlnek a nevezők a kassai házisörversenyre.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr553554963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2012.01.16. 15:52:09

éljen-éljen-éljen
hol van ez az új bolt?

syandras 2012.01.16. 17:44:52

olasz boltja: Budapest XVI.ker Csömöri út 161.
g.co/maps/s84a8

Daniel Ortega 2012.01.17. 20:15:16

Jól sikerült ismét a találka azaz először :) Sörben nem volt hiány.

Hamilcar 2012.01.18. 11:15:01

Előre is bocs az offért!
Pár héttel ezelőtt volt egy levelezés az Er-Pé főzdés és egy fogyasztója között, ahol utóbbi az internetes elérhetőséget kérte, kifogásolta. Aztán a tulaj megadta azt. Nos, most nekem is szükségem lenne rá, de nem találom a cikket, ami alatt lelevelezték. Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném!

canadacruiser · http://canadacruiser.com/ 2012.04.15. 05:40:58

Sziasztok, mi is nekiálltunk sört főzni, igaz, nem otthon, hanem egy microbrewery-ben. Itt van a beszámoló fotókkal, ha valakit érdekel: canadacruiser.com/hu/blog/entry/al-capone-nyomaban-avagy-hogyan-verjuk-at-az-italmaffiat.html
Üdv, Canadacruiser.
süti beállítások módosítása