Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



BRÉKING: most jött az infó, hogy a Vörösmarti térre szánt Hammurapi elfogyott, de Keserű Méz, Pils és Narancsos-Gyömbéres továbbra is kapható!


Van két fóti sör, aminek összefonódik a története. A Keserű Méz és a Hammurapi álma egyszerre fejlődtek, ikertestvérek, ha nem is egypetéjűek, de egy tőről fakadnak. Míg a Keserű Méz kíméletlen, erős és végletes, a kistesója mindig is kedvesebb, édesebb, puhább, álmatagabb volt nála. Több karamellmaláta, több maradékcukor, több egyensúly. Nem volt rossz sör, de inkább a lányok szerették.


Aztán eljött a tél és Hammurapi felnőtt. Fót megfőzte a Hammurapi erősebb változatát 19 Ballin sűrűségűre. Ezt bemutattuk a januári Főzdefeszt-bulin, de én egyáltalán nem voltam elégedett vele. Még édesebb volt, még sűrűbb, már-már fojtogató, mint a sületlen kalács. Sörapu, a sörfőző sem volt elégedett vele, nem normális sör az, amiben ennyi maradék cukor van, ezért egy ritkán használt módszerhez folyamodott: pezsgőélesztőt vásárolt és februárban rászabadította a Hammurapi 18+-szal teli tankra, majd várt két hónapot. Az eredmény minden további magyarázatot feleslegessé tesz. A Hammurapi 18+ ma egy kifejezetten feszes, ütős és izgalmas sör, tökéletesen keserű és tökéletesen édes, ha hideg van melegít, ha meleg van zsongít.

Nem véletlen, hogy a Miskolci Nemzetközi Sörversenyen a Különleges Sör kategóriában második lett egy ezüstéremmel. Most megkóstolható a Vörösmarty téren, a Luxus Áruház előtt, a Fóti Kézműves Sörfőzde házikójában, nem messze a Köleses Sörtől április 9-ig.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr654335416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.03.26. 13:22:11

És ha te nem tetted ki, majd idekommentelem: értékelhető a kezmuvessorok.hu-n is
www.kezmuvessorok.hu/hammurapigold18.php

jovanrobi 2012.03.29. 11:16:36

lehet a Vörösmarty téren üveges kiszerelésben venni Keserű Mézt?

kenau 2012.03.29. 14:37:30

nem, de csapolnak 1.5l-es pet palackba is
süti beállítások módosítása