A múltkor egészen különleges dologba futottam bele a szokásos Csakajósörös járőrszolgálat során. Egy komlóízű trüffelt kellett megkóstolnom: a legjobb nehéz csokis szikladarab, és húsz másodperccel azután hogy szétrágtad, kiárad belőle a komló titokzatos keserűsége, olyan, mint valami szilárd halmazállapotú Black IPA. Persze, hogy megkóstolhatjátok a Főzdefeszten, a Hopaholic sátorban, a fesztivál egyetlen Black IPA-ja mellett, az armando_otchoa féle D.S.O.T.G. (Dark Side of the Grabanc) mellett.
Piszkor Norbert, a kőbányai Bécsi Pékség IPA-bolond cukrásza, aki évek óta kísérletezik trüffelekkel, nem bírt magával és kikísérletezte a világ talán első IPA-ízű édességét. Tejszínben forralt Amarillo pelletet, majd ezt keverte össze 70%-os belga csokoládéval. Végül az egészet elnevezte Csoksz Komlónak, és állítólag hamarosan honlapja is lesz! Vigyázat Magyarországon is egyre agresszívabban térít a komlóvallás!
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.