Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Weissbier Taliban

2012.08.01. 09:21 - TonyCaviar

taliban1.jpg

A Bavaria’s Best Imperial Stout után képtelenségnek tűnt folytatni az utat Bajoroszág szívébe, ezért Eric azt javasolta, szálljunk meg a haverjánál, Bernhardnál, akit a környéken csak Weissbier Talibannak neveznek – hogy pontosan miért, az nem derült ki - talán az ivási képességei miatt. Keressünk egy Beethoven-hajú embert Freislassingban és ő lesz az. Hamar megtaláltuk a Weissbier Hotelt, és Bernhardot, bár a hajáról nekem nem Beethoven max a Scorpions ugrott be – íme a vékony a kapocs a két zeneóriás között. Beethoven többet nem, de a Scorpions annál gyakrabban kísértett bajor utunk alatt.

taliban2.jpg

Bernhard a talibán nem volt különösebben kommunikatív, se nagyon perspektivikus, de az biztos, hogy az övé volt a legfapadosabb kis főzde, amit utunk során láttunk. A zöldcsempés, szinteltolásos főzőház elég gyakori Bajorországban, de fatüzelésű főzőüstöt csak itt láttunk. Lehetett vagy százéves. És légcserélő  nélküli nyílt erjesztőket is csak itt találtunk, amit abból vettem észre, hogy három fotó után összeszűkült a látóterem, és rohamosan közeledtem az ájuláshoz, miközben igyekeztem éles fotót készíteni. A széndioxid gyorskezű gyilkos, egy perc után menekültünk a helyiségből.

taliban3.jpg

A korrekt búzasör azonban itt is adott - Bajorországban nem sikerült vacak vagy gyenge sört innunk, igaz nem is nagyon próbálkoztunk vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr704687665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása