Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hopao.jpg

Ismét köszönjük, hogy eljöttetek nagyon sokan, öröm volt látni, hogy mekkora a nyüzsgés, hogy milyen természetességgel kóstoljátok, elemzitek, kritizáljátok, dicséritek a söröket, melyek pár éve még teljesen ismeretlenek voltak vagy éppen nem is léteztek. Az állandó szereplőkből és az állandó látogatókból mára kialakult egy olyan széles mégis mondhatni bensőséges tábor, akik szeretnek együtt főzdefesztezni, és folyton új és új érdeklődőkkel bővül.  Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat!

Noha a leadott szavazatokat csak az őszi szavazatokkal együtt fogjuk megszámolni, ezért csak szeptemberben nevezzük meg az év kedvenc sörét, az én egyszemélyes szubjektív sörversenyemet egyértelműen a Grabanc legújabb inkarnációja nyerte. Az alig kimondható nevű Hopaocolypse-ba Kővári Gergő húszféle komlót pakolt bele, és noha ez hangozhat akár üres hetvenkedésnek, a valóságban a sör egészen egyedi lett és nagyszerű. Az első kortynak olyan íze van, mint valami édes folyékony sajtnak, utána pedig egy fél sárgadinnye kenődik szét a nyelveden, amit kemény ritmusban követ a szőlő és a grépfrút. Köszönjük, és erősen fájlaljuk, hogy elfogyott, és hogy nem is valószínű, hogy lesz többet, mert húszféle komlót összegyűjteni egy sörhöz nem annyira egyszerű. 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr255353876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maestro1 2013.06.10. 15:37:02

Egyetértek, tényleg elképesztően finom lett. Én ki se bírtam mondani a nevét (pedig akkor még nem ittam), de amikor nekikezdtem, Armando már csapolta is :)

Áron Varga 2013.06.14. 13:43:02

Tavaly a Soproni standja előtt is bibliai tömegek voltak, idén kutya se volt kíváncsi rájuk. Kezdenek felnőni a fogyasztók?

alehunter 2013.06.14. 21:57:38

@Áron Varga: mondjuk ahoz, hogy valaki egy főzdefeszten a soproni standnál álljon soban olyan szintű agyhalál kell, ami szinte kizárja, hogy az illető eltaláljon aját erőből a helyszínre :)

egyébként meg tényleg, a kutya nem itta a karamell démont és a sörevolúció egyéb szörnyű félresiklott mutánsait :) :) :)

alehunter 2013.06.14. 21:58:43

a grabanc újabb verziójához meg ismét csak grat...bár nekem jobban bejött a freaky wheaty, de ez is tökéletes lett :)
süti beállítások módosítása