Az ötlet az volt, hogy főzünk egy India Pale Ale-t a nem megszokott komlókkal. Willamette és Centennial komlót használtunk. Ezek a komlók nem a megszokott ízvilágot adják, fűszeresebb virágosabb karaktert és kevésbé száraz sört eredményeznek. A csavar az élesztőben van, pilseni lager élesztőt használtunk. Lassan erjesztve karakteresebb észteres sört hozva létre. Hívhatnánk imperial lagernek is, 7% alkoholtartalmával. Különleges sör a nem megszokott ízekkel.
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.