Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

all-kegs-for-restoration.jpg


Beindult a kézművessör-nagyker!


Régóta érezzük, hogy a magyar kézműves sör elterjedésének az egyik fő akadálya a logisztika és a szállítás alacsony szervezettségi szintje. Alapesetben maga a sörfőző szállítja ki a sört a kocsmákba egy kis teherautón, miután előre szólt, hogy csak kedden és csütörtökön tud jönni, hiszen néha sört is kell főzni. Ez nagyszerűen működik, amíg egy sörfőzde csak egy tucat helyre szállít. Később megfeszül a történet, mert újabb szállítási napokat kell beiktatni és vagy a sörfőzőnek nem marad ideje sört főzni vagy a költségek növekednek új személyzet, új autó beszerzésével.

Felfogtuk, hogy a kézműves sörpiac szép ütemben növekszik és lassan százasával vannak vendéglátóhelyek az országban, melyek magyar sört akarnak árulni. Ami mindazonáltal egyre nehezebb, mert nincs elég sör, nem hozzáférhető, illetve nagy elszántság kell ahhoz, hogy egy üzletvezető többféle kézműves sört tartson és megküzdjön a logisztikai bonyodalmakkal.

Mivel szerintünk a jó sör demokratikus alapjog és azért dolgozunk, hogy mindenkinek jusson belőle, tavasszal elkezdtünk professzionális partnert keresni egy nagykereskedelmi szolgáltatás beindításához. Így találtunk rá a főváros egyik legnagyobb sörszállítójára, a Raikerre, aki megkülönböztetett figyelemmel fordul a kézműves sörök kereskedése felé. Együtt igyekszünk egy minden igényt kielégítő, könnyen igénybe vehető szolgáltatást nyújtani azoknak a vendéglátóhely tulajdonosoknak, akik szeretnének elindulni egy izgalmas, sokszínű kézműves sörkínálat irányába.

Pár napja be is indítottuk a próbaüzemet eleinte csak pár sörrel és pár vendéglátóhellyel, de már éjjel-nappal lehet rendelni hordóban Propagandát, Keserű Mézet, Gyertyános Fekete Csokit, Stari Szilvát, Pest Controllt és más ínyencségeket.

Pontos szortimentért, árlistáért, információért, bármiért írjatok a fozdefesztvalogatas@gmail.com-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr986552083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó Estét 2014.07.31. 09:27:20

Sajna ez az email cim nem mukodik, van esetleg egy masik kontaktotok hozzajuk?

Jó Estét 2014.07.31. 09:37:35

semmi, en vagyok a hulye

Jó Estét 2014.07.31. 09:38:57

tudom, jol elbeszelgetek magammal, de megiscsak visszajon folyton az email, amit oda kuldok :(

TonyCaviar 2014.08.05. 22:18:09

A hiba az Ön készülékében lehet, én küldtem ide e-mailt és megkapta a kolléga... esetleg írd ide az e-mailcímedet és akkor megkeresnek...
süti beállítások módosítása