Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

braufest_berlin_2015_plakat.jpg

Sokáig rejtegettük, de végül elárulom. A jövő hétvégén Európa legnagyobb szabású craft-beer fesztiválját rendezzük a berlini RAW Gelendében. Azon a helyen ez már a harmadik, és egyben az első mely elérte eredetileg tervezett grandiózus formáját. Friedrichshain szívében egy hektáros területen 15 berlini, 15 német és 35 nemzetközi sörfőzde mutatkozik be az egyre szomjasabb berlini közönségnek. Magyarok is lesznek persze. Megjelenik a Zip's, a Legenda, a Monyó és az Élesztő kinyitja gerilla-pultját! Az ételkínálatról Berllin legnevesebb street-food piaca, a Neue Heimat gondoskodik!

braufest_berlin_2015_flyer_vorne-hinten.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr457448278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

udi111 2015.05.11. 22:47:16

No nem azért mondom, de kishazánkból a MONYO Brewing Co. is ott lesz :)
És még a Hopfanatic is!

TonyCaviar 2015.05.12. 08:39:31

@udi111: köszönöm a figyelmeztetést! szerkesztési hiba volt! Igen, ott lesz a Hopfanatic is de az Élesztő pultjában, mert a szerencsés sörfőző épp templomban lesz!
süti beállítások módosítása