Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

szalonka.jpg


A Kecskeméti Sörmesterek harmadik madara a Szalonka egy grodziskie – kihalt és pár éve feltámasztott ódon lengyel füstölt búzasör. 100% búzamaláta! Viszont abból nem sok – az egész 2,9%,hogy ne kelljen berúgni tőle. Ennek megfelelően a test is kicsit hiányzik belőle, a vége egészen szódavizes, de a füst szórakoztatóvá és karakteressé teszi még így is.

Az Élesztős bemutatóra Pif készített falatkát. Egy könnyű kézzel felskiccelt kis retrokatonát kaptunk, zánkai úttörőtábor hangulatban. Ajvaros vajkrém egy falatnyi marhapárizsin – önmagában is szórakoztató a párizsis saltinbocca, de az ajvarral kevert vajkrém tökéletesen hozta a késő kádári vajkrémek paprikás vagy magyaros változatainak olcsó örömeit. Leöblítettem volna egy kis ivólével műanyagkancsóból.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr197651542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása