Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

c102.JPG

Kedd este az Élesztő Sörműhely bemutatta legújabb produkcióját, a C10-et, amit a KÉK megbízásából a Hübris teammel közreműködésben készített. Az ötlet Finta Sándor, a Kortárs Építészeti Központ alapítójának és Budapest főépítészének a fejéből pattant ki. A KÉK idén 10 éves és novemberben foglalták el szép új galériájukat a rohamléptekkel kulturálódó Bartók Béla úton.

A zenei együttműködések nem újak a craft-beer világban, de az építész-szakma eddig kizárólag a bort érezte méltónak saját szimbolikus képviseletére. A világ azonban változik, így most sört kapnak az építészek. Hosszas kóstolgatás után egy könnyű, száraz IPA mellett döntöttünk, melynek receptjét a Hübris rakta össze.

vpi.JPG

A hűvösen elegáns, matekos címkét Kiss Miklós tervezte, a sör mellé kapható beton söralátétet a VPI betonmanufaktúra, az egyedülálló designpakk Finta Sándor ötlete alapján készült. Az üveges C10-at a KÉK-ben lehet megvenni, a Bartók Béla úton és 1500 forintos árával a vásárló a KÉK Alapítványt támogatja. Az Élesztőben most pár napig csapon lesz – amíg el nem fogy. Aztán meg folyt.köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr258113674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása