A Fork & Bottle a városszéli felüljárók árnyékában megbúvó abszurd kis étterem, amit Mike, az amerikai tulaj 5 éve vett át egy kifejezetten rossz hírű étteremtől, a bejáratnál a mai napig lézengenek út szélén dolgozó lányok.
Ide tehát direkt ki kell jönni, ezzel együtt az egyik legmenőbb étterem lett Zürichben és a Herr Rizzi craft-beer nagyker csapata, amikor meghívott, hogy mutassak be egy pár magyar sört Zürichben, ide szervezett egy sörvacsorát, ami egészen csodásra sikeredett.
Menü:
Hübris: Chorongi
Konfitált kacsa crostini házi chips-szel
Monyó: Flying Rabbit
Nyúl és erdei gomba pite vadjus-vel
Brewdapest: XSmoke
Mézes császárhús párolt Szt. Jakab kagylóval és sütőtökpürével
Legenda: Hableány
Homáros szendvics házi briósban jégsalátával és Kewpie majonézzel
Legenda: Brettannia
Kéksajttorta céklával és mustárlevéllel
Yeast Wörks: Black Mamma
Brownie csokoládéganache-sal és Black Mamma fagylalttal
Mindegyik nagyon finom volt, de a homárburger és a kéksajttorta elképesztően izgalmas volt. A kéksajt és a Brettannia hihetetlen páros alkotnak.