Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

utazo.jpg

Kiss Gusztáv először tavaly tűnt fel a hazai sörtérképen egy rakoncátlan, direkt nem keserű IPA-val, most ismét kaptam tőle egy üveg sört, ami annyira megtetszett, hogy ideteszem.

Az Utazó a lehető legsimogatóbb, kényelmes és barátságos porter. Porter tehát nem stout. Gusztáv megint oktat – mindenki összecsúsztatja a két műfajt, még a szakirodalom is hagyja összefolyni, de Gusztávnak van saját elképzelése arról, milyen egy porter.

Szép fekete persze, világosbarna habbal. A műfaj eklatáns példája. A medvecukros felhangok mellett feltűnik a tökéletesen kiegyensúlyoztt édes-keserű balansz. Noha nincs benne egyetlen derékszög, él, se keménykedés, egy cseppet sem cuki a sör. Van benne valami ódon könnyed vizesség, abban egy száraz komlós kontraszt, amitől elegáns és könnyen iható lesz. Valódi retró sör, a címke pedig a steampunkot is idecitálja. Rézszegeccsel kivert, keményre tömött bőrfotel egy viktoriánus jövőből.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr538511824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása