Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

duke475.jpg

 

Nagy izgalommal jelentjük be, hogy elkészült a Yeast Wörks és a Mad Scientist együttműködésének első gyümölcse, a Duke of Budapest, New-England Style Session IPA, ami ennyit tesz, hogy a sör ködös a rengeteg beléfőzött komlótól, de a komló felhasználásának rafinált módja miatt alig vagy egyáltalán nem keserű – inkább csak fűszeres és citrusos.

Az Élesztő Sörműhelyből kinőtt Yeast Wörks gerillafőzde sörei mindig egy jól beazonosítható ihlet alapján készülnek – a Black Mamma a tudatmódosításról beszél, a Megawatt Paks 2 miatt volt mérges. Ezúttal maga a Mad Scientist sörfőzde ihlette a Duke of Budapestet. Az általuk megvalósított csendes minőségi forradalom révén a magyar sörök beléptek az európai csúcskategóriába, és a berlini a Mikkeller és a Brewdog sörök egyenrangú társaiként forgalmazzák őket.

A magyar sörszakma az utóbbi években kinyílt a világ felé, és sörfőzőink számos érmet hoztak haza rangos nemzetközi fesztiválokról, de a fejlődés menetszele akkor csapott meg minket igazán, amikor láttuk, hogy Berlinben a nemzetközi sörszcéna mennyire odavan a Mad Scientist söreiért. És erről eszünkbe jutottak mindazok, akik Budapestről, erről a fél-periférikus Gotham Cityből kiindulva olyat alkottak, hogy a nagyvilág megsüvegeli őket. Azok, akik itthon rejtekruhában járkálnak, de az országhatáron túl hercegi gúnyát öltenek. Akik az itthoni középszerűség fojtogató súlyát úgy rázták le magukról, hogy léptek egy nagyot és az ötleteiket, szaktudásukat külföldön kamatoztatták. Hogy kik ezek? Nem tudjuk pontosan, mondjátok meg Ti – hisz bizonyára mindenki tud ilyen történeteket!

Bemutató május 13-án az Élesztőben! >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr6712495135

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Folyékony pszichiáter 2017.05.16. 09:07:20

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. A web mindent elbír. Írd csak le nyugodtan. A Heti sajtó a kincset és szemetet is összesöpri, ha jár vele bódulat. Hétszentség'17/19 2017. 05. 08. Berúgható lengőajtó, bölénykoponya a falon, p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása