Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

petepici.jpg

 

Seriously Peated Islay Blended Scotch Whisky

Bourbon cask + PX finish

 

Miután pár hónappal ezelőtt Szőke Lajos Gemencen megszerettette velem a whisky műfaját, kinyílt a világ. Kedvenc belga független palackozóm, az Asta Morris tulajdonodsa, Bert valójában nem az általam eddig emlegetett rumokról, hanem a whisky-ről let híres. Ebben tett szert olyan hírnévre, hogy világszerte mennek a nyelve után – bíznak a kóstolásában, és bármit dob a piacra bármennyiért, az lábon elkel – ezekből igen korlátozott mennyiség nemsokára elérhető lesz a Whiskynetnél.

 

Ez az ember rakott össze most egy mindenki számára elérhető és érthető blendet – a Pete Seriest.

A víztiszta üveg világos aranyszínű folyadékot rejt. Illata füstös gyümölcsös maláta, egyszerre ódon és üde. Íze elsőre csípős, pikáns, gyömbéres, olajbogyóleves, teste könnyű - és 46%-os! Később szétterjed és a tőzeg nyomában citromos, sós érzeteket kelt. A lecsengés csokoládés felhangokkal kedveskedik, a végét pedig szépen lekerekíti a Pedro Ximenez sherryhordós finish.

Nagyon szép, könnyű száraz whisky, lendületes, elegáns, de sosem túl sok – mindennapi fogyasztásra alkalmas.

 

Megkóstolnád a Pete Series-t? >>>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr3314760166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása