Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 10.1

2010.10.01. 11:38 - TonyCaviar



A világforradalom keletről nyugatra tart, a sörforradalom nyugatról keletre. Amerikából Nagy Britanniába, Hollandiába, Svédországba, Norvégiába, Dániába, majd Olaszországba, és most kaptuk a hírt, hogy eljutott Katalóniába is.
A Boak and Bailey’s arról számol be, hogy nyomára akadtak a katalóniai kézműves sörforradalomnak, és noha még kicsi és savanyú, a jelek bíztatóak. Igaz egy komment szerint ma már a sörforradalmat nem is a sörrel kezdik, hanem az amerikai modorokat utánozva az internettel, a marketinggel, a jópofáskodással és a divattal. A kommentelő ezt elítéli, pedig nem mindegy, hogy, hogy kezdődik, ha végeredményben lehet majd jó sört inni? A térképen a spanyol sörfőzdék láthatóak, kékkel az ipariak, zölddel a kézművesek.



Ver Culturilla Cervecera: Fabricantes España en un mapa más grande


Az amerikai craft-beer világ túl van az első őszinte lelkesítő korszakon, és ma már jócskán a cizellált, dekadens korszakába lépett, amire pl. jellemző, hogy egy-egy sör bevezetéséhez beharangozó filmecskét készítenek. És, hogy milyet. Vigyázat: sörhorror.





Serteperte a 19. század legnagyobb pesti sörkertjéről, ahol együtt ivott Petőfi és Strauss.


 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr392336722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.10.02. 14:57:16

az egy gyönyörű cikk, de Sanya max korabeli N.A. söröket ivott - vagy szörpöt :D
süti beállítások módosítása