Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 02.04

2011.02.25. 10:15 - TonyCaviar



 

  • A képen látható söröspalack kb. 200 éves, nemrég hozták fel egy hajóroncsból Finnország partjainál. Egy másik képen úgy fest, mintha üres volna >>>. Nem világos, hogy a dugaszolás mikori. Ez a videó >>> a felbontás pillanatait mutatja meg, és azt, hogyan pazarolják el az értékes sört a tudóskinézetű emberek mindenféle pipettával, meg isten tudja mivel. Véleményem szerint egy ilyen fontos felfedezésnél a steril tudósokat csak második helyen szabadna odaengedni, és a legfontosabbnak annak kellene lennie, hogy az első kortyot olyasvalaki igya meg, aki meg tudja osztani az élményt a nagyközönséggel. Mondjuk egy sörblogger!

 

  • 26-án, szombaton, azaz holnap délután 15.30-tól a Fő utcai Könyves Kávézóban Sörspecialista tart Sabbath-ot, ezúttal osztrák kézműves söröket csapolunk meg. Az elmúlt héten lezajlott facebookos szavazás a Hoffstetten Kübelbier-t hozta ki győztesnek, így ez kerül először felbontásra. A második a Nua Stout, és csak harmadik lesz a kőkádban erjesztett Granitbock. És persze ott lesznek a sörbloggerek is.

 

  • És ha valaki azt hinné, hogy ezek a sörök mostantól Magyarországon is forgalomba kerülnek, akkor ki kell ábrándítsam, ezek a sörök azért vannak itt, mert Sörspecialista és társai kocsiba vágták magukat és kimentek Ausztriába, hogy megvegyék a sörfőzdétől személyesen. Íme egy kis beszámoló Hofstetten Sörfőzdében tett látogatásról. >>>

 

  • Kontár Komló guaranás-mákos-kóladiós sört kóstolt, és ízlett neki. >>>
     

 

  • Pif a Schlenkerla Urbockba szaladt bele és kávés, csokoládés lázálmokat látott. >>>

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr412689335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2011.02.26. 00:22:11

és hang nélkül nyitják ki, és bele sem kóstolnak,és csak kémcsövecskékbe fejtegetnek le adagocskákat és én meg csak megőrülök a kiváncsiságtól, hogy milyen lehetett az a régi sör. szép habja és színe volt...
süti beállítások módosítása