Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

dark.JPG

Kovács László, a rozsnyói Kaltenecker sörmestere és marketingguruja az elmúlt években nyaktörő tempóban feljeszti az üzemét, a szortimentjét, és egyre komolyabb versenyző az európai sörpiacon. A Főzdefeszten mutatkozik be legújabb koncept-brandje, az IKKONA.

premium.JPG

Az IKKONA az eddig megszokott jelenségektől eltérően nem egy sörfőzde, hanem inkább egy olyasféle képződmény, mint az Élesztő Sörműhely, ahol tulajdonképpen producerként rakunk össze söröket. Kovács is ilyesmiben gondolkodott csak kicsit nagyobb léptékben. A lényeg, hogy nem egy sörfőzdében főzik őket, hanem összevissza mindenfelé szerződéses alapon. Az IKKONA brand célja, hogy visszaszerezze a hagyományos közép-európai ivósör becsületét, és olyan alapstílusokat főzzön, melyeket errefelé régtől ismernek és szeretnek, de immár az elmúlt években lezajlott sörügyi rendszerváltás összes tapasztalatával, mintegy remastered editionbe.Tulajdonképpen megint fordult egyet a világ kereke és megjelent az a kézműves sörfőzde,amelyik veszi magának a bátorságot, hogy a nagyüzemmel versenyezzen.

pils.JPG

Egyenlőre négy sörrel mutatkozik be az IKKONA. A Craft Pils egy könnyű, 4,1-es ivósör, olyasmi, azoknak, akik eddig ászokot kényszerültek inni, ha nagyon megszomjaztak. A Craft Premium Pils egy ízes felvidéki Pils, komoly testtel és sok nemes komlóval. A Red IPA-t még nem kóstoltam, de annyit tudok róla, hogy egy régimódi IPA-ról beszélünk, akkor feltételezem, hogy nincsenek benne őrült grépfrútos komlók. A Dark Lager nekem egy cseppet édes volt, de talán ez is megtalálja a maga közönségét.
>>>

redipa.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr266281468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása