Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Benedek úr ebben a videóban bemutat egy pár jellegzetes csapolási hibát, bűnt és tévedést. Ha ilyet látunk, utasítsuk vissza a sört.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr891533557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.11.18. 11:04:26

Nem is tudom, hogy hol csinálnak egyáltalán ilyeneket... a legputribb falusi kocsmában esetleg, de hát ott meg mindegy. De egy normális, vagy akár csak alsó-középkategóriás helyen kizártnak tartom, hogy a csapos ilyet csináljon. Elvégre ott van előtte 1 méterre a vevő.

Tapmancs 2009.11.18. 11:28:53

@danaz: de naiv vagy. :)

A falusi kiskocsmákban meg legtöbbször üvegest isznak. :)

TonyCaviar 2009.11.18. 12:44:41

@danaz: Szerintem meg folyton csinálnak ilyet, a kivétel az, ahol soha nem fordul elő. Régen a szemem előtt is csináltak ilyet, de nem gondoltam, hogy baj, hiszen nem értettem hozzá.

Ogreface 2009.11.20. 23:34:20

A legnagyobb ellensége a sörivónak a hanzli.Ezt a módszert még mindig pofátlanul használják...

Ogreface 2009.11.21. 11:51:57

A hanzlit úgy készítik az "élelmes" kocsmárosok hogy a rosszul csapolt korsókból a habot egy üres korsóba gyűjtögetik.Ha már félig-háromnegyedig megtelt,akkor ezt az összegyűjtögettet és leülepedett sallangot felengedik egy kis frissen csapolttal és kiadják a gyanútlan vendégnek.Nagyobb forgalmú sörözőkben ez "népszokás",nehogy már egy csepp is kárba vesszen.Az áldozat pedig nem tudja hogy miért van ilyen "döglött" íze a "frissen csapolt" sörnek.

Italboltos Sanyi · http://obudakocsma.blog.hu 2010.02.14. 00:51:59

És hány van még... De Melegh Gyuri a Borsoditól azért nagyobb sómen + a belga sörök merítkezős rituáléja látványosabb is.
süti beállítások módosítása