Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szigeti Csaba, az Új Tündérkert étterem tulajdonosa végre korrektül elmondja, hogyan lesz bizonyos vendéglátóhelyeken a világszinvonalú sörökből poshadt lötty. Majd tanácsot ad, hogyan lehet 6 korsó sört kicsapolni úgy, hogy mindegyiknek meglegyen még aa habja, amikor a vendéghez ér.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr581536259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rebca 2009.11.25. 13:08:47

"mer' a már lerakódott lerakódás a további lerakódások rakódnak le"

:DDDD

Ez aranyos volt :D

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.25. 13:19:14

Külföldön mindenhol természetes, hogy ne valami vizezett löttyöt szolgáljanak fel, hanem igazi sört. Magyarországon ez miért nem működik?

Venesz 2009.11.25. 13:58:27

Igyunk inkább palackosat......

Ogreface 2009.11.25. 17:49:36

@s_timcsi: Ez nem ország hanem kocsmáros függő.Ittam én már a határokon túl is rossz,döglött és gyanús állagú csapoltat...

Serkoptató 2009.11.29. 14:14:59

No, ez a pasi jól beletenyerelt az eddigi oktatásba, miszerint a sört szigorúan egy menetben kell kicsapolni!
süti beállítások módosítása