Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 3.3

2010.03.19. 09:30 - TonyCaviar



A héten vonult el a fejünk felett Szt. Patrik napja, ami a hivatalos verzió szerint a hasonnevű szent halálának évfordulója, a gyakorlatban azonban az írek és az ír sörök ünnepe. Itt tájékozódhatunk az ilyenkor fogyasztandó sörökről és azt is megtudhatjuk, mi a legegyszerűbb módja annak, hogy akár szurokfekete Guinnessünket is zöld sörré változtassuk ebből az alkalomból, illetve sok egyebet.

Russ Juscalian, a New York Times utazója felderíti a vietnami sörszcénát és megkóstolja a licsís, meg a maracujás sört, valamint megismerkedik a Bia Hoi-jal, amit minden fővárosi hatalmas mennyiségben fogyaszt. Ezt az egyszerű, könnyű friss sört, hajnalhasadáskor főzik, és estére el is fogy. Állítólag reggel 8 előtt a legjobb, aztán már nem az igazi.

Ez az oldal abból él, hogy közzéteszi a frissen piacra dobott kézműves sörök sajtóanyagait. Érdemes ránézni a szép és innovatív sörcímkék miatt – magyar kézműves sörfőzők – innen lehet ihletet meríteni!

Ha valakit a sör világából leginkább a sörgyárak közti kíméletlen piaci verseny ragad meg, annak ajánlanám ezt a némiképp bugyuta játékot. Egy nagy előnye van: senki nem fog rákattanni.

Akit meg az, hogy a nyáron egy csomó sörfesztiválra utazhat Magyarországon is, annak tudom ajánlani a várpalotai sörfesztivált, amit július 5-6-án rendeznek, valamint a mohácsi Halfesztivált és Sörfesztivált, ami július 15-18-ig tart. Mindezt persze csak azután, hogy a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete által megrendezett legkomolyabb hazai sörfesztivál lezajlott Miskolcon április 28-án, valamint májusban egy új sörfesztivál is bemutatkozott: az EBSÖM szervezte Első Budaőrsi Sörfesztivált.

 

update: + egy pár szórakoztató, friss hangvételű sörreklám-videó a Dos Equis nevű sörhöz. A Világ Legérdekesebb Embere

 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr341851659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása