Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mahagonfalatka.jpg

A Mahagon fantázianevű sörgasztronómiai duó az ősszel tűnt fel egy Rizmájer Sörvacsorával, ami jól sikerült, így a Főzdefeszt kedves kötelességének érezte, hogy szélesebb körben is esélyt adjon nekik a bemutatkozásra. Benesch Antal, a duó szakácstagja civilben a New York Boscolóban gyakornok, de korábban már tekintélyes (értsd: csillagos) észak-olasz éttermekben is stázsolt, a pedigréje tökéletes. Ő készíti a sörhöz illő falatokat a 14-i sörpremierre. Jelenleg a képen látható különféle kanapéknál tartunk, és ehhez jönnek majd még a kis sajttálak. A kanapák és a sajttálak alapvetően a Mi újság Wágner úrhoz és a Keserű Méz Winternachthoz készülnek. Itt az alkalom, pénteken tesztelhetitek, mit tud a Mahagon!

Címkék: sörfalat mahagon

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr844960714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2012.12.12. 15:58:51

A Winternachthoz a javaslatom egy jóféle kacsa vagy libazsíros fehér kenyér, friss őrölt borssal és kis korianderrel (ez a sörben is van) és egy leheletnyi májpástétommal sztem ideális lehetne. Szépen felcsücsülne zsírra a száraz komlós alkoholos melegség, és a gazdag malátázás jól cipelné a májat. Dísznek egy egész kevés póréhagyma vagy retekcsíra, hogy legyen egy csipetnyi csípősség is benne
süti beállítások módosítása