Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

fourpurelati.JPG

A Craft Beer Rising még csak holnap kezdődik, de a londoni újdonságok már a múlt héten a Gellért Szállóban karon fogtak és rágni kezdték a fülemet. Hogy aszongya az ipa mégsem halott, hiába is temetik, a Hudi standjáról a zsebembe ugrott 3 doboz Southern Latitide, ha már hétfőre amúgy is Fourpure gyárlàtogatás van betervezve. Nagyon megszerettem a dobozos sört, kisebb, könnyebb, több rajta a dizájn, könnyebb megszabadulni tőle, és nincs is fémíze!


Az illata elszórakoztat egy darabig. Zsíros földbe taposott tavaszi virág. Nem, inkább zeller, és fás citrusos. Vagy talán valami berry és némi lemoncurd. Végül felfedezem benne a puskapor kénes szagát és ennyivel megelégszem. Ez a kör nagyjából lefesti az egészestés illatélményt. Színe opálos virágméz. Kellemes, közepes test, némi virágos akácos aroma. De ez valami kora tavaszi virág, amit meg is eszel, akác vagy orgona. Egészen amíg be nem üt az étcsokoládésan keserű végződés.Rengeteg Galaxy és Topáz komló van benne, ezért Southern Latitude, ezek a komlók tudniillik a délkörökön teremnek.

Elképesztően tiszta ízű, szép sör, és végtelenül elegáns. Milliomosok dekadens délutánja. Vagy new-york-i entellektüell, amint a Central Park feletti teraszán lazít a regényírás szünetében.

Fourpure: Southern Latitude
http://www.ratebeer.com/beer/fourpure-southern-latitude/301949/.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr788418810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása