Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 4.3

2010.04.23. 11:58 - TonyCaviar




Végre egy igazi bulvárhír! Egy részeges Savannah-i asszony, bizonyos Lorraine Bulloch szépen megkérte a testvérét, hogy hozzon neki egy bizonyos, közelebbről meg nem nevezett fajta sört a boltból, mire az idióta egy másik fajta sört hozott, mire a részeges asszony jogos felháborodásában kést vágott hozzá. Sajnos a bűnös lehajolt, a kés pedig egy ártatlan kislány homlokába fúródott.

Úgy fest, ezen a héten a sötétség az úr, ami talán azért van, mert most szombaton, azaz április 24-én lesz a Dark Lord Day! A Three Floyds Brewpub minden évben egyetlen napon kisebbfajta fesztivál keretében árulja a Dark Lord nevű Russian Imperial Stout-ját, és ez a nap holnap lesz. Persze nem csak azét nem leszünk ott, mert Indiana messze van, hanem azért sem, mert erre az eseményre csak előzetes jegyváltás szükséges, és sört is csak jegyre kapni. Nehéz elképzelni, hogy lehet ennyire jó sört csinálni, de nem is így kell felfogni: az esemény sikere arra mutat rá, mekkora szerepe van a sör élvezetében a kreatív marketingnek.


Amire a visszaszorulóban lévő brit pub-világnak, és a helyi sörfőzőknek is óriási szüksége van. Ezért találta ki a Society of Independent Brewers (SIBA), hogy sört ajánl a képviselőknek. A brit választásokon megválasztott képviselők tradicionálisan francia pezsgővel koccintanak a győzelmükre, de a SIBA most azt szeretné elérni, hogy a soron következő választások után a győztesek helyi sörrel koccintsanak (amit a SIBA fel is ajánl e célra), hiszen ezzel nemcsak a helyi ipart, a helyi munkavállalókat támogatják, de a környezetet is kímélik (lokális-tehát nem utazik a sör), és szimbolikus támogatást nyújtanak a brit sörfőzőknek. Nálunk persze jóérzésű sörfőző (vagy borász) nem nyúl politikushoz, mert annak csak rossz vége lehet.


Ami kimaradt a mi bécsi kirándulásunkban, arról Serteperte itt ír.

Kontár Komlókutató pedig Berlinben járt tanulmányúton.

 

Utóirat a hírkorcsolyákhoz: főképnek a http://beernews.org/-on közzétett sörcímkéket használom, azt, amelyik az adott hétről a legjobban tetszett, de a többi is nagyon király, nézegessétek!

Az új betűkben nekem neigen látszanak a linkek, de vannak! Csak egérrel végig kell pásztázni a szöveget.
 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr501945069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandúr Kandi 2010.04.23. 17:53:31

na ne bassza mán meg hogy csak eme hihetetlenül elmés, átverhetetlen életkor azonosítási folyamat után jut az ember gyereke a bűnös eszmékhez...

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2010.04.23. 20:48:58

Nagy ügy, nyomsz egy entert és kész. Igaz, akkor 110 évesnek ismered el magad, de – gondolom – emiatt nem lesz rossz a napod.

On: jók ezek a helyi serfesztiválok, itthon ismertek ilyeneket?

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2010.04.24. 14:55:19

háát, sajnos nem, pedig kellene egy két ilyen!!!!
süti beállítások módosítása