Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem az van benne

2011.12.22. 10:42 - TonyCaviar



A Folyékony Kenyér egyik fő célja mindig is az volt, hogy támogassa a változatosságot, és 2011-ben sok minden történt ebben az irányban Magyarországon. Az egyik legizgalmasabb, hogy alakult egy új mikrosörfőzde, a Csobánkai, ami tényleg egészen picike és csakis a legigazibb sört hajlandó főzni kompromisszummentesen, még akkor is, ha nincs bizonyíték rá, hogy Magyarországon az ilyesmit el lehet adni.
 


Mégis úgy fest, a helyzet nem reménytelen, a Vácon ősszel megnyílt SzimplaVé - igen K-Európa legnépszerűbb kocsmafranchise-ának váci tagja - nyitás óta csapon tartja a Csobánkai Kézműves Sörfőzde söreit, a Fekete Bárányt, a Portert, a Pastorale-t, felváltva. Érdekes fejlemény: a Budapesténél nyilvánvalóan jóval kisebb kulturális és vásárlóerővel rendelkező Vác el tud tartani egy olyan csapot, melyről magyar ale-ket mérnek messze az átlagos sörárak feletti áron, Budapesten azonban még nincs ilyen hely. Állítólag januártól több helyen is csapra kerül, ha ez megtörténik, az FK majd beszámol róla.

A képen egy korsó csobánkai porter látható Unionos pohárban, mert csobánkai természetesen még nincsen.


View Folyékony Kenyér in a larger map

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr973485444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2011.12.22. 11:00:29

pár hete a Fszek és a Kálvin közti sétálón belebotlottam egy icipici kocsmába (kvzóba?), miszerint a helyszínen vmi csobánkait csapolnak... (és már vége volt a sörfesztnek :) ) De ezt már meséltem Gábornak is. első fecske?

Csobankai Serfőzde · http://www.facebook.com/Csobankaiser 2011.12.22. 20:18:09

@Pável: Kedves Pável, jelenleg nem forgalmazunk kimért sört budapesti vendéglátóhelyek részére. Tudtommal a Fszek és a Kálvin közötti pici helyen a győrzámolyi Bors sörfőzde kiváló sörét a Tuck Barát-ot csapolják. Amint biztosat tudunk a csobánkai sörök megjelenéséről a budapesti csapokon, feltétlenül értesítjük TonyCaviart és a Folyékony Kenyér olvasóit.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2011.12.23. 12:38:11

@Csobankai Serfőzde: örülök h tisztáztuk, csak rémlett a "Csobánka" szó az utcára kihányt tacepaón... De elhiszem :)
süti beállítások módosítása