- A Fehér Ház a kraftbeer legjobb amerikai szurkolója, a minap egy ünnepi vacsorához a szakács egy házi sörfőző készlettel sört is főzött – egy mézes ale-t, amihez a mézet a Fehér Ház saját méhészetéből szedték. >>>
- „Ha egyre több fogyasztó igényel egy bizonyos fajta ízvilágot, mely a nagy sörgyártók kínálatában nem szerepel, akkor ez befolyásolhat minket abban az értelemben, hogy merre indulunk tovább, hogyan újítunk. Azért vagyunk nagy cég, mert a fogyasztók értékelik, amit kínálunk nekik.” – interjú a Heineken Hungária új vezérigazgatójával. >>>
- Ma délután kezdődik a Kézműves Magyar Ízek vására, melyen a meg lehet majd kóstolni a Black Rose-t is. >>>
- Hétfőn egész nap Kreatív Italfórum a Grand Hotel Coritnhiában, ahol a Kézműves Sör standon négyféle magyar kézműves sört lehet majd kóstolni: a Serforrás barna sörét, a Békésszentandrási Sörfőzde 9%-os új áfonyás sörét, a Kárpi világosát és a Fóti Osterbrau gyömbéres, illetve világos sörét. >>>
- A Pivo tulajdonképpen az egyetlen magyar kocsma, melyben komolyan veszik a vendégsör intézményét, így szinte hetente más cseh sört lehet inni benne. A Folyékony Kenyér igyekszik nyomon követni a sörök körforgását. A pivoban mától lehet kapni üveges Bernard félbarna sört, csapon pedig a félbarna szűretlen Kounic lesz, amit nem is pasztőröznek, így üvegbe sosem kerül. >>>