Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

dijkioszto2014.jpg

Csütörtök délután a Tűzoltó utcai Élesztőben, azon belül is az első emeleti BREW! Studióban átadtuk az idei díjkainkat: az Év Sörfőzdéje díjat a miskolci zip’s brewhouse-nak, és a közönség által megszavazott Év Kedvenc Kézműves Söre díjat a Távoli Galaxisnak, – a fekete 20 literes Főzdefesztesre festett Keg hordót Róth Zoltán, sörfőző vette át.

A sörfőzők és újságírók részvételével megtartott családias hangulatú rendezvényen megittuk az utolsó hordó Dirty Seasont, a Szutykost, és hozzá a sörfőző, Zsoldos Krisztina kreálta fügés, ricottás crostinit majszoltuk.
Legközelebb Főzdefeszt Szegeden lesz a Széchenyi téren október 17-19-ig, utána meg már valószínűleg csak jövőre, de 2015-ben meg annál több!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr306757917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása