Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Fork & Bottle a városszéli felüljárók árnyékában megbúvó abszurd kis étterem, amit Mike, az amerikai tulaj 5 éve vett át egy kifejezetten rossz hírű étteremtől, a bejáratnál a mai napig lézengenek út szélén dolgozó lányok. Ide tehát direkt ki kell jönni, ezzel…

Címkék: zürich sörvacsora

London, napjainkban

2016.03.06. 09:07 - TonyCaviar

                         

FourPure

2016.03.03. 09:11 - TonyCaviar

A Londoni sörrobbanás egyik legnagyobb nyertese és legsikeresebb vállalkozása a FourPure Brewing Co. Daniel és Tom Lowe 2013-ig adatfeldolgozó központokban dolgoztak,és csak otthon a sufniban főzték a sört maguknak és barátaiknak – ahogy az lenni szokott.2013-ban azonban irányt…

Idén negyedszerre tartják meg, és ha jól látom, most robbant be rendesen a sztori. Méretében duplája lett a tavalyinak, és izgalmas keresztmetszetét adja a robbanás közepén lévő londoni sörszcénának még akkor is, ha sokan nem voltak ott, akik pedig amúgy számítanak – pl.…

A Craft Beer Rising még csak holnap kezdődik, de a londoni újdonságok már a múlt héten a Gellért Szállóban karon fogtak és rágni kezdték a fülemet. Hogy aszongya az ipa mégsem halott, hiába is temetik, a Hudi standjáról a zsebembe ugrott 3 doboz Southern Latitide, ha már hétfőre amúgy is Fourpure…

Hableány

2016.02.23. 10:12 - TonyCaviar

Hiába temetik az ipát, még mindig tud csodákat tenni, de valahogy itthon kevés az igazán átütő darab. Mostanra pedig az is világos lett, hogy az IPA még a többi sörnél is technikaibb sport, hiszen a szakértelmen és az ötleten túl kell hozzá nagyon sok komló. És nem bajor vagy szlovén hanem messzi…

A Hübrist alkotó három fiút még a Corvinus egyetem sörszakmérnök képzésének első évfolyamában ismertem meg, és elég hamar összebarátkoztunk. Azóta szoros munkakapcsolat is alakult ki köztünk, söröket fejlesztünk együtt az Élesztő Sörműhely (Yeast Wörks) színeiben.…

„Azon gondolkodtunk, hogy milyen természetes környezetben képes találkozni a savanyúkáposzta és az ananász. Aztán megláttuk, ahogy a hajótörött, gyomrában a vihar előtti utolsó ellátmány maradékával, a hajókon c-vitamin tartalma miatt bőségesen fogyasztott savanyúkáposztával, felébred a távoli…

süti beállítások módosítása