Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírkorcsolya 5.2

2010.05.14. 09:00 - TonyCaviar

  • Erdély sörfővárosában, Csíkszeredán sörmúzeumot szeretnének berendezni a régi sörgyárban, és közben rájöttek, hogy a városban a 16. század óta főzik a sört. Vajon a helyi Heineken - a Bere Ciuc gazdája – támogatja-e az ötletet?
       
  • Szudán leszakadni készülő déli felének fővárosában, Jubában épített sörgyárat a SABMiller, és az iszonyatos körülmények ellenére hamar kétharmados piaci részesedést szerzett a Nílus vizéből főzött White Bull és Nile Special nevű söreivel.
       
  • Az amerikai kézműves sörfőzés terjeszkedik: a kaliforniai Stone Brewing úgy döntött, nyit egy leánysörfőzdét Európában és most helyi együttműködőket keres. Reszkessetek vén európai sörök!
       
  • A beerschool végre feltesz egy-két alapvető kérdést az India Pale Ale-lel kapcsolatban, elárulja, hogy létezik Fekete IPA és Imperial IPA, valamint amellett érvel, hogy új nevet kellene találni a sörtípusnak.
       
  • Duchemin kollega új fejezetet nyit a sörújságírásban, amikor 3D-s fotográfiát készít egy jóféle német búza habkoronájáról. Kaparjátok elő a fiók mélyén gyűrődő piros-zöld szemüvegeiteket!

 

Címkék: hírkorcsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr481998795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2010.05.14. 10:17:01

mondjuk a semekkora piacból könnyen ki lehet szakítani 2/3-ot, hahaha. Iszlám ország, rettenetes káoszba süppedve, s nagyon túrista sem megy oda, csak ha nem normális...Ennél már csak Szomália a kellemesebb vidék arrafelé;-)
amúgy a Stone sörfőzdénél nem müködik a link...pedig dekuvva kiváncsi lennék reá!!!!

TonyCaviar 2010.05.14. 10:25:29

@főzdevadász:
itt találsz jó linket:
beeradvocate.com/news/2754862

Szudán déli része nem muszlim, hanem keresztény és törzsi vallású! Pont ezért szívtak mostanáig, mert a khartúmi muzulmán kormány nekik sem engedte a jó életet.

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2010.05.14. 10:44:51

mármint eddig nem volt semmi sörlehetőség ebben a csodás, féleurópa méretű országban
hát ez a Stone főzde nem szarral gurít, nem egy kis házdifőzdét keresgélnek ám itt...

Roy 2010.05.14. 13:53:00

Ehez az oldalhoz mi a fenének kellett megadni a születési dátumot? Mitől 18 éven felülieknekí, vagy talán bújtatott szexoldal?
Sörreklámot az összes TV-n látni.

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2010.05.14. 14:58:47

@Roy: bizony nem lehet sör a nyitóoldalon, mert a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ráhúzza az emberre a vizes lepedőt...Ahogy velünk, a mi weboldalunknál már megtette....Alkoholos termék miatt. Mert ha meglát egy 8 éves forma gyerek egy sörösüveget, a hatóság szerint egyből csattog a lurkó a boltba, úgy megkívánja a malátaszódát....De pl. közterületen már nem lehet mást hirdetni sem, mint alkoholmentes sört. Kész közröhej

Gérard Duchemin 2010.05.14. 20:23:13

@Roy: "Mitől 18 éven felülieknekí, vagy talán bújtatott szexoldal?"

Biztos aki sört iszik, megjön a szexhez a kedve. :-)

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2010.05.15. 13:39:15

@főzdevadász: továbbá a sör mindig Kedves (már persze a finom fajta) :)
süti beállítások módosítása