Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Köszönjük,

2012.06.06. 11:29 - TonyCaviar



hogy eljöttetek, és a testetekkel szavaztatok a jó sörre a harmadik Főzdefeszten. Köszönjük, hogy elindítottátok a sörforradalmat, és tavaly tavasszal kiálltátok az embertelen sorokat, ősszel elviseltétek a hideget, és harmadszor is eljöttetek dacolva mindennel a jó magyar kézműves sörért. Nektek volt igazatok – a hétvégén semmi nem zavarta a nyugodt kóstolgatást: tűrhető sorok, barátságos időjárás, együttműködő önkormányzat, egyenletes hálózati feszültség mind összefogtak, hogy végigkóstolhassuk az első nyugodt és sikeres Főzdefesztet. Köszönjük a Józsefvárosi Önkormányzatnak a sokirányú segítséget, a helyszínen működő vendéglátóegységeknek az aktív közreműködést, és köszönjük annak a több tucat embernek, akik erejükön és munkaidejükön túl dolgoztak a fesztivál sikeréért! És még egyszer köszönjük Nektek – Ti felfogtátok, hogy nem mindegy, mit iszunk! Ősszel találkozunk.
 

Rengeteg szavazat érkezett a sörökre, ezért nem is értünk még rá összeszámolni, de hamarosan jelentkezünk a részeredményekkel!


Odafent a fesztivál legjobban sikerült fotója Parvesh-t, a BeerBier tulaját és egyben a Fuller’s importőrét ábrázolja, amint csapra veri az első hazánkba érkező real ale caskot. Mindig is ilyen hordócsapraveréssel akartuk megnyitni a fesztivált, de egy keggel ezt nehéz eljétszani.
 

Címkék: főzdefeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://folyekonykenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr884568621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atekboy 2012.06.06. 13:29:38

Mi pedig köszönjük, hogy ismét megszerveztétek nekünk eme remek fesztet!
Nagy türelmetlenséggel várom kedvenc megmozdulásom őszi kiadását :)

Guille 2012.06.06. 16:12:56

Igen. Nagyon jó volt minden, jöhet a következő! :D

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2012.06.12. 14:40:41

köszönnyük mi is a sok melót és szervezést

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2012.06.17. 10:51:51

Egyre jobb a szervezés és egyre jobbak a sörök is!
süti beállítások módosítása