Hihetetlen dolog történt: kaptam a Drehertől egy sajtómeghívót, ami felkeltette a figyelmemet. Végre megtörténik az, amit én évekkel ezelőtt ajánlottam nekik először, még jóval azelőtt, hogy elkövették volna azt a hibát, hogy egy világító söröskorsót próbálnak rámsózni. A Budavári Sörfesztiválon csütörtökön csapra vernek pár hordó szűretlen, pasztörizálatlan Pilsner Urquell-t. Már csak ezért is felmennék a Budavári Sörfesztiválra, hogy megkóstoljam, mert, noha a ratebeer szerint ez a legtöbbre értékelt cseh sör - még Csehországban is alig lehet kapni, nekem pl. sosem sikerült. De van még valami, és most már ez érdekel a legjobban: fahordóban hozzák. De vajon miért? Állítólag nem ebben kondicionálódik. Vajon mikor kerül bele? Mit tesz az ízével? Vagy csak dizájnból? Kínzó kérdésekre a megfejtés ma a várban. Annyit sikerült megtudnom, hogy dél körül verik csapra és nem csak egy hordó van. Remélem kitart egy darabig.
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.